Allure Locking pvc laminaat - PVC KLIK LAMINAAT CLICK PVC VLOER

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Allure Locking pvc laminaat

Allure Locking KLIKPVC stroken

Klikpvc vloeren van de Pure Allure Locking, een volledig pvc plank en tegenwoordig ook in tegel vorm.
Allure Locking heeft vele voordelen. Allereerst hebben de producten een lange levensduur en zijn onderhoudsvriendelijk.
Door de unieke
klik verbinding zijn de vloeren in een mum van tijd eenvoudig lijmvrij en zwevend te leggen. Bij een vlakke ondergrond is er zelfs geen ondervloer benodigd. Allure Locking kan dus tevens over een bestaande harde vloer gelegd worden! Het product is daarom bij uitstek geschikt voor renovatie. De PVC strook heeft geen MDF drager, maar is gemaakt van heterogeen PVC, waardoor het 100% waterbestendig is. Daarmee is het ook goed toepasbaar in badkamers en kelders.

PVC laminaat shop
KLIK HIER VOOR DE SHOP
Klik op de foto voor details en offerte

Het assortiment van Allure Locking klikpvc

De panelen eenvoudig op maat te snijden, voor de installatie is dus geen zwaar gereedschap nodig.
Van zichzelf is Allure Locking zacht en warm aan de voeten en geluiddempend en daarnaast is toepassing op vloerverwarming- en koeling geen probleem. Dus ook aan deze toenemende eis van de consument wordt voldaan!

Allure Locking is een uniek programma elastische vloeren, voorzien van een unieke clickverbinding, die gegarandeerd duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd zijn. Het programma biedt een gevarieerde collectie met stuk voor stuk sfeervolle, comfortabele vloeren die er levensecht uitzien als een echte houten vloer.
Dessin:
Geborstelde structuur Aspen Oak Black, Aspen Oak Limed, Aspen Oak Silver, Avignon Oak Natural, Avignon Oak Stained, Avignon Oak White, Rough Hewn Hickory Dakota, Rough Hewn Hickory Wyoming
Synchroon structuur
Black Walnut, Carmel Oak, Castano, Devon Oak, Kentucky Oak, Markham Oak Light, Noche, Durban Oak, Espresso Oak

Planken per pak: 8st. 1210x190x15/0.5mm
Pakinhoud: 1,839m2
4-zijdige microvelling
Slijtlaag van 0.5mm
Vloerverwarming:
Gebruikersklasse:
AC5 - klasse 33
Fabrieksgarantie:15 jaar


De twee 2-strooks vloeren uit het assortiment hebben een synchroonstructuur, de andere acht breedstroken zijn voorzien van een natuurgetrouwe oppervlaktestructuur.
De hoogwaardige PVC stroken bestaan uit 5 mm dik PVC inclusief slijtlaag van 0,5 mm, zijn 190 mm breed en 1210 mm lang en hebben een vierzijdige microvelling.
De vloeroplossing voor particulier en project!
Met zijn hoge kras- en slijtvastheid is Allure Locking ook geschikt voor commercieel gebruik. Het voldoet aan gebruikersklasse 33 / 42, waarmee het een perfecte vloeroplossing is voor bijna alle projecten.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu